Beskrivelse
Kalde retter
- Varmrøkt pepperlaks (fisk)
- Røkt ørret med eggerøre (fisk, egg) – Servert på focaccia (Pintxos på spansk) (gluten)
- Spekemat fra Middelhavet med potetsalat og eggerøre (egg, melk)
- Marinert grønnsaker med chimichurri
Varme retter
- Hjemmelagde kjøttboller med spicy ratatouille (egg)
- Chili og hvitløks stekt scampi med bakt paprika (skalldyr)
- Glasert spicy ribbe (Soya, gluten: hvete, bløtdyr, fisk)
- Kylling i estragon med aromasopp og sjalottløk (melk)
- Stekte små poteter med urter og hvitløk
- Ovnsbakte grønnsaker
Tilbehør:
- Hvitløk og rosapepper aioli (egg)
- Chili dipp (egg)
- Calypso dipp (egg)
- Urte dipp (egg)












