- Forretter
- Hovedretter
- Desserter
- Informasjon
Forretter
Syltet kveite, sitruskrydret grønnsaker
Toast med krabbemix
Allergener:
Ørretartar, ponzo saus – avocadokrem
Rekechips
Allergener:
Nobel´s Poke Bowl
Laks, mango og avocado
Soya vinaigrette og grønnkål chips
Allergener:
Spekeskinke
Italiensk spekeskinke, hjemmelagd pesto,
oliven, soltørket tomat og salat.
Focaccia.
Allergener:
Hovedretter
Helstekt oksefilet –
Serveres med ratatouille, middelhavs grønnsaker og sopp
Timiansaus
Kalvemedaljong calypso –
Ovnsbakte meksikanske grønnsaker og smørstekt sopp
Fløtesaus med karri og ingefær
Allergener:
Rosa stekt Rensdyrplomme –
Serveres med tyttebærkompott og ovnsbakte Norske grønnsaker
Portvinfløtesaus
Allergener:
Lammecarré –
Serveres med ratatouille, ristet skogsopp og aspargesbønner
Lammesjy
Desserter
Sjokolade panna cotta med bringebærcoulis og bær
Allergener:
Tapas dessert med 3 elementer; brownie, sjokolade og frukttartelett
Allergener:
Pavlova med frukt, bar og pasjonsfruktsaus
Inneholder:
Kan inneholde spor av:
Informasjon
- Alle våre forretter anrettes ferdig på porselensfat.
- Alle våre hovedretter anrettes ferdig på porselensfat. Saus leveres i beger som dere selv må gi et oppkok før servering. Kjøtt som blir levert helt (leveres i aluminiumsformer, det sendes med porselensfat) anbefales skjært opp av dere, det er også mulig å be om at dette leveres som medaljonger. Du kan velge mellom flere typer poteter, se fra nedtrekks meny.
- Desserter er anrettet klart for servering, enten på porselensfat, porselensboller eller glass.
- Kjøkkenet vil kontakte deg 2-3 dager før levering for å gjennomgå alle detaljer rundt selskapet.